Een uniek Flower Power-feest

 • culinair evenement

  Heb je even? Het duurt niet lang en je zult er geen spijt van krijgen, dat beloven we. Ja? Oké, doe je ogen eens dicht en beeld het volgende in:

  De lente hangt in de lucht en de temperatuur voelt al wat zachter aan. Je loopt een prachtig, historisch pand binnen en geniet van fijne muziek, de beste wijnen, culinaire kunstwerkjes van een meesterkok, stijlvolle cocktails, spectaculaire acts en bovenal een goed gezelschap. En dat tegen het decor van peace, love and happiness. Voel je het al? Wij wel.

  Het zijn allemaal elementen voor een onvergetelijk en zintuigenprikkelend Flower Power-feest van
  M&M A Touch of Inspiration. Hierbij nodigen we jou uit voor dit exclusieve event op zaterdag 14 maart 2015.

  Bestel hier je kaarten!

  Locatie: Klasse Theater Tilburg
  Tijd: 21:00 – 02:00
  Muziek: DJ ATOI & DJ Clemens
  Dresscode: geen, but feel free to be a hippie

  Het feest van het jaar

  De events van M&M A Touch of Inspiration staan bekend om de beleving, de exclusiviteit en de ongedwongen sfeer. Wij willen onze gasten een onvergetelijke avond bieden en dan moet alles kloppen, tot in de kleinste details. Van swingende muziek tot indrukwekkende acts. Van luxe cocktailbar tot hoogstaande culinaire verrassingen. Tijdens het Flower Power-feest komen al deze aspecten samen. Bovendien vindt het plaats op een unieke locatie: het Klasse Theater in Tilburg, een historisch pand dat dienst heeft gedaan als klooster. Kortom, alleen het allerbeste is goed genoeg.

  Ongedwongen Flower Power

  Tijdens dit exclusieve event gaan we voor even terug naar de verfrissende en unieke jaren zestig en zeventig, maar dan wel met het comfort van 2015 en de stijlvolle ambiance die je van ons gewend bent. De muziek, acts en aankleding zullen helemaal op het Flower Power-thema worden afgestemd. Er is echter geen verplichte dresscode. Je kunt als jezelf komen, maar ook van top tot teen verkleed. Het gaat erom dat iedereen zich op z’n gemak voelt.

  Flower Power voor fijnproevers en muziekliefhebbers

  De avond staat bol van entertainment. Naast een aantal spectaculaire acts, hebben we ook twee dj’s uitgenodigd die de grootste hits uit de jaren zestig en zeventig gaan draaien: DJ ATOI (onze resident dj) en DJ Clemens (specialist in het “Sixties meets Seventies”-thema). SVH Meesterkok Marcel de Leeuw neemt de culinaire aankleding voor zijn rekening; hij trakteert alle aanwezigen op verfijnde, gastronomische hoogstandjes.
   
  Het wordt een sensationele ervaring, waarbij je zintuigen als nooit tevoren op scherp worden gezet. Een beleving van de bovenste plank met een blijvende herinnering als gevolg. Laat jij je ook meevoeren? Je kunt er al bij zijn voor € 25,- per persoon, inclusief high-end hapjes van meesterkok Marcel.

  Toegangskaarten

  Het Flower Power-feest van M&M A Touch of Inspiration belooft een spectaculaire avond te worden met een glanzend gouden randje. Het is ons doel om alle gasten een onvergetelijk, zorgeloos én betaalbaar avondje uit te bieden.

  We hebben twee soorten toegangskaarten waardoor je zelf de mate van luxe en de hoogte van het bedrag kunt bepalen. Ga je voor het glanzend gouden randje, of toch voor fonkelend diamant? De keuze is aan jou!

  Gold : € 25,- per ticket (entree + welkomstdrankje + vier hapjes)

  Diamond : € 100,- per ticket (entree + welkomstdrankje + alle consumpties + hapjes + eigen butler*)

  *Alleen beschikbaar voor groepen van minimaal 4 en maximaal 10 personen, all-inclusive met eigen butler. Je mag dus je portemonnee thuis laten. 

  Bij events van M&M A Touch of Inspiration doen we altijd nét dat beetje extra. Wij bieden onze gasten de luxe maximaal ontzorgd te worden. Een taxirit en/of overnachting behoren dan – tegen sterk gereduceerd tarief – tot de mogelijkheden! 

  Interesse neem dan contact op met contact@1inspiration.eu.

  Logos sponsoren 1inspiration